Log In Register
Users Online (1)
Login / User Stats
Progression
15 / 15Naxxramas
15 / 15Naxxramas (Heroic)
3 / 3Vault of Archavon
3 / 3Vault of Archavon (Heroic)
4 / 4The Obsidian Sanctum
4 / 4The Obsidian Sanctum (Heroic)
1 / 1The Eye of Eternity
1 / 1The Eye of Eternity (Heroic)
14 / 14Ulduar
13 / 14Ulduar (Heroic)
1 / 1Onyxia's Lair
1 / 1Onyxia's Lair (Heroic)
5 / 5Trial of the Crusader (10)
5 / 5Trial of the Crusader (25)
5 / 5Trial of the Grand Crusader (10)
4 / 5Trial of the Grand Crusader (25)
WowJutsu
26th
Kazzak
Raid Score:
50.45
Data provided by WowJutsu.
80
Vananil
  • Daggerspine
  • Vananil -restoration- druid  |  Wednesday, November 4, 2009 - 1:05 PM
PODATKI O IGRALCU

1. Tvoje ime
Domen
2. Iz kje si?
Maribor
3. Koliko si star/a ?
15,16 bom, prosim če me upoštevate kot odreslega , ker veliko guildov si misli slabo o mlajših kaki nubi so pa to
4. Lasten opis v par stavkih ?
170cm velik, rad plavam ter se družim s prijatelji, ubiskujem SERŠ - srednja elektro računalniška šola, dalje bom šel na FERI, rad se hecam ter raziskujem splet in se učim hekat in programirat
5. Kakšen računalnik uporablaš za igranje WoWa (specifikacije)
grafična je ati radeon 4850, duo core proccesor zaenkrat,  4x 1012 MB, zvočna kartica, zelo dobro hlajenj, tih napajalnik, trdi disk z 1TB velikosti, samsung monitor (nov) 22 inch...

PODATKI O KARAKTERJU

1. Ime karakterja ?
Vananil
2. Tvoja rasa in Class ?
Druid, Night elf
3. Link do Armorya
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Daggerspine&n=Vananil
4. Zakaj tak specc ?
Že od vsegea začetka wowa sem resto druid, rad zdravim ostale igralce ter pomagam, saj v tem sem izurjen
5. Tvoji proffesioni ( Glavna dva in stanski - cooking, fishing - level) ?
450 Alcemy, 450 Herbalism, 450 cooking, 450 fishing
6. Tvoji alti (race, class, level) ?
Resumes 72 rogue
Slashdash 80 DK
Stripless 75 paladin

IGRANJE

1. V katerih guildih si ze bil ?
V veliko dobrih , Solo, Heartless, Dark Reflection, Knights of Slovenia, Eminence, zelo dobri guildi
2. Zakaj nisi vec v njih / njem ?
KR nekaj jih je razpadlo, ali pa šem šel ven ker je progress bil zelo zelo počasen
3. Zakaj Plemeniti in kakšna so tvoja pričakovanja od guilda ?
Guild poznam še od vsega nastanka Almighty Sisters, poznam veliko ljudi, mogoče se me kdo spomni, če ne Vananila vsaj Resumesa ko sem še bil noobek ^^, sanje so bile da pridem v ta guild v pre TBC, sedaj se mi mogoče lahko uresničijo , pričakovanja nič takega, hočem se imeti fajn z ljudmi ter raidat in se hecat ter tudi dobiti kakšem item .
4. Tvoji cilji igranja wow-a ?
Achivements, spoznati čim več slovencev ^^ ter ostalih ljudi, dobiti tudi kakšen legendary samo sanje ^^
5. Tvoje raid izkušnje ?
Veliko jih je, pre TBC skoraj vse, TBC sunweel ni bilo časa da bi raidal, BT zadnih nekaj bossov nisem ubil, ter TK zadnega bossa in še mogoče kaj wotlk- vse, razn tega da nimam 10 man heroic TOC ter 25 heroic TOC
6. Koliko časa dnevno nameniš igranju ?
Precej  po več ur včasi, vsak dan ponavadi
7. Kateri dnevi bi bili zate najbolj primerni za raidanje ?
Vsi dnevi mi ustrezajo
8. Si sposoben, da boš na raidu cel raid cas ( V našem primeru od 19h do 23h) ?
Še dalje
9. Si ob napaki sposoben prenesti kritiko na tvoj račun, cetudi bi bila ostra, se ob hecu ali opazki na tvoj račun takoj počutiš
ogrozenega? Znaš biti tiho, ko je to potrebno?

Tiho znam biti hehe , kritiko znam prenesti na sebe, ogroženega se ne bom počutil kakorkoli lol
10. Pripravljen wipati cel vecer, brez whinanja in quitanja po par neuspelih poizkusih?
DA, nič novega
11. So denar za repair, flaski / elixirji, hrana, problem ali imaš omenjenih stvari zadosti vsaj zase ? Bi lahko raidu dal Great feast ali Fish feast vsaj enkrat na raid?
Vse proizvajam jaz, flaske, food, herbe, fish feast, na daggerspinu sem v vseh guildih dal fish feast jaz
12. Si pripravljen brez ugovorov ubogati ukaze officerja ?
Da
13. Si se pripravljen prilagoditi potrebam guilda in menjati specc ( brez ugovorov) ?
Da, btw off specc je balance veliki dmg tudi ja.     Pozabil sem povedat da sem še zaenkrat na Daggerspine ampak ta teden bom migriral, ter kr hitro bom migriral moje alte. No to je to se še čujemo kaj, lep dan še naprej.

Edited by Vananil at November 4th, 2009 - 1:07 pm

Edited by Vananil at November 4th, 2009 - 1:09 pm

Edited by Vananil at November 4th, 2009 - 1:18 pm

Edited by Vananil at November 4th, 2009 - 1:20 pm

Edited by Vananil at November 4th, 2009 - 2:02 pm
80
  • Re: Vananil -restoration- druid  |  Wednesday, November 4, 2009 - 4:58 PM
Eminence si bil.. na Kazzaku eminance ?! Drgač pa Lep app.. o gearu bojo več kaki drudi k se na to spoznajo povedal!
80
  • Re: Vananil -restoration- druid  |  Wednesday, November 4, 2009 - 8:28 PM
Tist glede kolk si velk pa da rd plavaš se zdi da si mogoče zgrešu aplikacijo pa bi mogu na zmenkarije poslt :D.

Bomo mal pregledal to z officerji pa ti sporočimo.
  • Re: Vananil -restoration- druid  |  Thursday, November 5, 2009 - 9:20 AM
Gear zgleda zlo lep, posocketan je use prou.... razn za staff bi zamenu kr v 2x 23/39 spell power pa oba trinketa takoj (ni ti treba res usazga socket bonusa dobt)! Ne vem sicr kk maš kej situacijo z mano sam glede da maš 4t9 tier bonus, bi si upu rečt da je v yellow bol dt 12sp + 10 crit.

Specc zgleda dost kul razn:
Glede da maš nourish glyph: Dej stran pike iz imp tranq pa revitalize kr so dost nekoristni pa si raj uzem empowered touch + natural perfection (predlagam tm ene 2/3)
Uzem 2/3 subtlenty pa dej raj  tisto eno piko pod tranquil spirit

Glyphi so ok

GL

Edited by Outrage at November 5th, 2009 - 9:21 am
80
Vananil
  • Daggerspine
  • Re: Vananil -restoration- druid  |  Thursday, November 5, 2009 - 10:40 AM
Zaenkrat sem še na daggerspine tak da ja bil sem v Eminence kr lep cajt, pa ja rad plavam haha ^^, za staff geme sem sam razmišljal, zgleda da ste me prehiteli, pa trinkete se že dolgo trudim zamenjat pa ni uspeha,  zaj komaj varčujem triumps za trinket prej sem si mogo kupit tier 9. Glede specca sam nekaj probavam nekaj novega pa bomo vidli kak še bo kaj. Migriral pa bom v vsakem primeru na kazzak, saj na daggerspine bo v roku par mesecev ally izumrl, kašni 3 raiding guildi če so itd... lepo pozdrav

Edited by Vananil at November 5th, 2009 - 10:41 am

Edited by Vananil at November 5th, 2009 - 10:44 am