Log In Register
Users Online (2)
Login / User Stats
Progression
15 / 15Naxxramas
15 / 15Naxxramas (Heroic)
3 / 3Vault of Archavon
3 / 3Vault of Archavon (Heroic)
4 / 4The Obsidian Sanctum
4 / 4The Obsidian Sanctum (Heroic)
1 / 1The Eye of Eternity
1 / 1The Eye of Eternity (Heroic)
14 / 14Ulduar
13 / 14Ulduar (Heroic)
1 / 1Onyxia's Lair
1 / 1Onyxia's Lair (Heroic)
5 / 5Trial of the Crusader (10)
5 / 5Trial of the Crusader (25)
5 / 5Trial of the Grand Crusader (10)
4 / 5Trial of the Grand Crusader (25)
WowJutsu
26th
Kazzak
Raid Score:
50.45
Data provided by WowJutsu.
80
Araxis
  • Kazzak
  • Aplikacija: ARAXIS RESTO SHAMAN  |  Wednesday, November 4, 2009 - 9:50 AM
Pozdravljeni!

PODATKI O IGRALCU

1. Tvoje ime
Julijan

2. Iz kje si?
Ljubljana

3. Koliko si star/a ?
20

4. Lasten opis v par stavkih ?
Se nebi rd poveličvou niti skurcu tko da se bom žal zadržu tega vprašanja

5. Kakšen računalnik uporablaš za igranje WoWa (specifikacije)
Eno staro kišto...3000MHz, 4Gb rama pa lihkar sm not dou novo grafično ATI radeon 4670 se mi zdi.

PODATKI O KARAKTERJU

1. Ime karakterja ?
Araxis

2. Tvoja rasa in Class ?
Draenei Shaman

3. Link do Armorya
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kazzak&n=Araxis

4. Zakaj tak specc ?
PVE resto ma ubistvu dva neka klasična speca, tega pa imp healing wave...sm se odloču za AOE healanje...Chain heal FTW

5. Tvoji proffesioni ( Glavna dva in stanski - cooking, fishing - level) ?
Alchemy pa enchanting...druge pa sploh ne vem če sm se že nauču

6. Tvoji alti (race, class, level) ?
Velik jih je...
Druid 80
DK 72
Hunter 72
...low lvli do 70

Vsi so pa na kazzaku na Alliance strani.

IGRANJE

1. V katerih guildih si ze bil ?
Seraphim in Deathwing

2. Zakaj nisi vec v njih / njem ?
Ubistvu sem še vendar guild razpada, ključni igralci so leavali tako da je samo vprašanje časa kdaj bo guild disbandu oziroma bo nadaljeval samo kot community.

3. Zakaj Plemeniti in kakšna so tvoja pričakovanja od guilda ?
Imate fajn progress, ustrezajo mi dnevi za raidanje in pa poznam kar nekaj ljudi.

4. Tvoji cilji igranja wow-a ?
Jah clearanje in zabavn community...čim ni enega od teh je dougčas

5. Tvoje raid izkušnje ?
Od MC pa vse do TOCja...clearal sem vse.

6. Koliko časa dnevno nameniš igranju ?
Preveč...gor sem kr precej cajta...predvsem ob večerih po 6i uri do vsaj 12ih.

7. Kateri dnevi bi bili zate najbolj primerni za raidanje ?
Ubistvu vsi ker nisem vezan na kaj posebnega...vendar mam rad petke in sobote za druženje s frendi tako da vsi drugi.

8. Si sposoben, da boš na raidu cel raid cas ( V našem primeru od 19h do 23h) ?
Sposoben.

9. Si ob napaki sposoben prenesti kritiko na tvoj račun, cetudi bi bila ostra, se ob hecu ali opazki na tvoj račun takoj počutiš
ogrozenega? Znaš biti tiho, ko je to potrebno?
Trenuten guild leader uporablja besedo ''fuck'' v vsakem stavku tako da lahko prenesm več al manj karkoli Če je napaka moja jo bom priznal in ja znam biti tiho če je treba hehe

10. Pripravljen wipati cel vecer, brez whinanja in quitanja po par neuspelih poizkusih?
Defiinitvno...raje zamudim že prežvečen raid kot pa progress raid...če je pa že clearan pa je slb dan...jah tut to se zgodi.

11. So denar za repair, flaski / elixirji, hrana, problem ali imaš omenjenih stvari zadosti vsaj zase ? Bi lahko raidu dal Great feast ali Fish feast vsaj enkrat na raid?
Kar se tiče flaskov in elixirjov mam in tudi naredim lahko kaj za raid saj sem elixir master...s feasti bojo mal bl probleme k nimam cookinga...brez problema pa nabavm kkšnga pa kdo drug postav.

12. Si pripravljen brez ugovorov ubogati ukaze officerja ?
V mejah razumnega

13. Si se pripravljen prilagoditi potrebam guilda in menjati specc ( brez ugovorov) ?
Brez.

Lep pozdrav
Araxis

Edited by Araxis at November 4th, 2009 - 10:04 am
80
Araton
  • Kazzak
  • Re: Aplikacija: ARAXIS RESTO SHAMAN  |  Wednesday, November 4, 2009 - 10:20 AM
nc, vse kar lahka recm je, da ve kaj dela, tak da moj vote ma Wink
80
  • Re: Aplikacija: ARAXIS RESTO SHAMAN  |  Wednesday, November 4, 2009 - 10:22 AM
Gear, spec in app na splošno je OK.

Trenutno imamo samo enega rednega restoja, healerjev včasih zmanjka pa na twinsih se resto šaman kar obnese Cool. Vendar pa zadnje čase skoraj vedno raidamo s 3-4 "modrimi kvadratki". Tako da se bo moral kak officer izjasniti, če imamo plac za še enega šamana.

Edited by Tassadarr at November 4th, 2009 - 10:23 am
80
Araxis
  • Kazzak
  • Re: Aplikacija: ARAXIS RESTO SHAMAN  |  Wednesday, November 4, 2009 - 10:30 AM
Twinsi so čisti Chain heal spam kar se pa zlo obnese ja;)

Jah tkole bom reku ane...mene osebno ne motjo drugi modri kvadratki ker konc koncu če so drugi speci sploh nima veze. Je pa res da sem trenutno navajn dobit enga prvih spotov v raidih kar tle vrjetn ne bom ane... bi pa sam tok rd vedu a bom sprejet pa raidu al bom klopco greu...ker js mam mrzlo rit :P
80
  • Re: Aplikacija: ARAXIS RESTO SHAMAN  |  Wednesday, November 4, 2009 - 11:41 AM
Apply opažen. Ko se z ostalimi officirji pogovorimo in odločmo ti sporočimoWink

Lp

80
  • Re: Aplikacija: ARAXIS RESTO SHAMAN  |  Wednesday, November 4, 2009 - 12:26 PM
ej zubzero se igra?
80
Araxis
  • Kazzak
  • Re: Aplikacija: ARAXIS RESTO SHAMAN  |  Wednesday, November 4, 2009 - 12:46 PM
O zdravo. Ja se razume...sej je guild leader od seraphima ;) nažalost pa tudi on vedno manj...
80
  • Re: Aplikacija: ARAXIS RESTO SHAMAN  |  Wednesday, November 4, 2009 - 1:10 PM
Lep pozdrav od "memberja",
Get eternal belt buckle pa lepo bi blo imet tud top shoulder enchant sicr pa to ni relevantno nekateri naši memberji khm khm "i forgot nameS". Če že pravš da nameniš +6 ur na dan bi tud kšn ačivmnt več naredu sicr mi bo pa vsaj en družbo delal če ne druzga Smile hec. 

Ajde,

Edited by Sukí at November 4th, 2009 - 1:15 pm
  • Kazzak
  • Re: Aplikacija: ARAXIS RESTO SHAMAN  |  Wednesday, November 4, 2009 - 7:41 PM
Belt je biu vedno moja šibka točka in tega sem dobil včeraj...žal mi še ni uspelo logati alta da nardim gem drgač pa mam belt buckle že na njemu ;) Kar se tiče pa shoulder enchanta je pa tko...bemti da se mi ne da tistih Sons of hodir questov delat usak dan :P
80
  • Re: Aplikacija: ARAXIS RESTO SHAMAN  |  Wednesday, November 4, 2009 - 8:05 PM

U wgju maš shoulder enchant 23sp za 40 stone keeper shardov.

Drgač pa sprejet si na trial /w kšnga od offierjev za inv.

Edited by Tatami at November 4th, 2009 - 8:22 pm